Alla inlägg den 19 januari 2009

TV

Av Blå Loggan - 19 januari 2009 12:57

Säkert har många redan upptäckt det, men inte jag. Jag brukar ju inte va hemma på dagarna. Vad? Jo, att TV:n fungerar på dagtid... Många program visas, både av bättre och sämre sort. Men nerdegad blir ju vilket fall som helst, sjunker längre och längre ner i soffan, slumrar en stund, känner suget och går till kylskåpet. Stoppar i sig något, oftast alldeles onyttigt, och sätter sig i soffan igen...

Men jag, jag känner att jag har fått en dag över idag, är nog mer frisk än sjuk i alla fall, och ska nu hänga lite tvätt som jag tvättat, på med ny maskin, in med skallen i frysen för att för - hör och häpna - förbereda middagen som komma skall om cirkus 4 timmar!!!! Woaw, vågen för mig ;-)

Tjingeling

Hem
Av Blå Loggan - 19 januari 2009 07:46

De är några av mina bästa vänner just nu! Känner mig dock piggare idag då jag endast vaknat 2 gånger i natt av denna förbenade nästäppa. Hostar inte lika mycket heller.

Ja, ja, jag vet. Börjar låta som en man som är lite sjuk men tror han är dödssjuk ;-) 

När man är så här "nästan sjuk - nästan frisk" har man, i alla fall jag, både lite ork och lite tid att gå igenom saker och ting och, till min stora fasa har jag upptäckt att jag behöver nya kläder! Garderoben börjar bli tom, har under hösten plockat undan kläder som inte är använda på länge, slitna, fläckar som inte går bort etc och kvar blev - en halvtom (eller halvfull??) garderob. Hjäälp! Bara medikamenten hjälper och hostan/snuvan försvinner måste jag ut och shoppa.



Ovido - Quiz & Flashcards