Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Blå Loggan - 7 februari 2009 18:08

Bilen har landat!!!!!!!!

Igår kväll, rättare sagt kl 22:20 anlände bilen med min lilla gubbe och hans son, till vårt hus. Efter att ha kört runt 97 mil (!) så var den äntligen hemma! Åh, så fin, nä skitig, den var. Milen hade satt sina spår och väldigt många av dem var på skitiga, blöta, snöfria vägar. 

Bilen, en 08:a av samma märke (fast silvergrå) som den tidigare känns bra att köra (den har alla möjliga saker - antisladd-anti hit och anti dit ....), men ändå lite annorlunda jämfört med vår förra. Till på köpet behövs ingen nyckel, inte ens den lilla "lådan", "hylsan" eller vad man nu kallar den för behövs. Den kan man ha fickan och ändå starta bilen :-o 

Fantastico! Livet leker igen.

Tjingeling

Av Blå Loggan - 7 februari 2009 15:40

Just hemkommen från Birsta City. Ja, jag vet åka dit en lördag - men det funkade. Parkeringen var visserligen knökfull men det fanns plats på affärerna! Tjoho.

Sonen ville ha sällskap (och hjälp?) för klädköp. Fått presentkort och nu behöver garderoben fyllas på. Det gick kanonbra! På bara 1½ timme hade vi gått igenom alla klädaffärer och han hade provat lite olika kollektioner OCH han hade köpt 1 par jeans, 1 t-shirt, 1 collegetröja (huvtröja) - allt för bara 750 presentkortspengar!!! Presentkort kvar till vårkollektioen och mamma är riktigt nöjd över sonens köp :-) Så nöjd så jag bjöd på fika på ett av alla caféer som finns under taket.

Någon som har lust att ge bort lite presentkort till denna mamma som också har en garderob som behöver påfyllning? 

Tjingeling

Ovido - Quiz & Flashcards