Alla inlägg den 10 maj 2009

Av Blå Loggan - 10 maj 2009 16:54

Blomrabatter pratar jag om just nu och ÄNTLIGEN är rabatterna rensade! Förutom den lilla, lilla bit där vår stickiga halvt döende klätterros är. Den ska väck och då blir det resna av på den lilla biten mé!

Grannarna de fixar och donar i trädgårdarna från morgon till kväll. Granne 1 är pensionärer (och väldigt pigga sådana) och har all tid i världen och Granne  2 är ett yngre par med en yngre tjej och de har hjälp av föräldrar - fusk är vad det är! Och vi då? Vi bor mitt emellan och är varken pigga pensionärer eller yngre med hjälp av föräldrar. Nä då, vi får klara oss själva - inte undra på att våra rabatter blir sist rensade och vår tomt blir sist krattad och sist med ditten och sist med datten. MEN var gör väl det? Vi lever och har hälsan, älskar varandra och våra tonårsbarn och hunden och livet är underbart!

Tjingeling

Hem
Av Blå Loggan - 10 maj 2009 07:54

Ser i dagens nätbilaga av Aftonbladet att A-kassan drogs in för en kvinna som åkte hem och begravde sin mor. A-kassan drogs in för att hon den dagen inte "var aktivt arbetssökande". Är de knäpp eller? Vad får människor att bestämma såna här fruktansvärda beslut?

Tur att man själv har jobb, i överflöd till på köpet....

Tjingeling

Ovido - Quiz & Flashcards